Uutuuksia Sting Pro-sarjaan

7.3.2024

Tammikuussa 2024 esitelty uusi Sting 725 -sarja sisältää neljä uutta venettä, jotka kaikki perustuvat samaan uuteen runkoon. Ensimmäistä kertaa Sting-mallissa on suora keularakenne, joka yhdessä suuremman rungon kanssa lisää kansitilaa keula-alueella. Sting Pro -sarjan hyvät säilytystiloja on paranneltu entisestään, mikä helpottaa sinua ja matkustajiasi. Lisäksi veneen korkea varalaita tarjoaa turvallisemman veneilykokemuksen.

Sting 725 Pro -sarja tarjoaa neljä eri mallia:

s-725-pro-open.jpg

Sting 725 Pro Open: Avovene ohjauskonsolilla ja runsaasti kansitilaa, ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat suuren avoimen kannen varusteille.

s-725-pro-short-cabin.jpg

Sting 725 Pro Cabin: Ohjaushyttivene kahdelle hengelle, joka tarjoaa suojaa sisällä. Mukavana työveneenä sitä verrataan perinteisen kalastusveneen moderniin versioon.

s-725-pro-long-cabin.jpg

Sting 725 Pro Cabin XL: Tässä versiossa on pidennetty ohjaushytti, jossa on tilaa peräti viidelle hengelle ohjaamossa ja se soveltuu kuljetukseen, mökkiveneeksi tai työveneeksi. Siinä yhdistyvät työveneen käytännöllisyys ja mökkiveneen mukavuus.

sting-725-pro-ht.jpg

Sting 725 Pro HT: Suunniteltu perheille, jotka viettävät paljon aikaa merellä, se tarjoaa runsaasti sisätilaa lyhyille yöpymisretkille tai tilavana työveneenä.

Moottori

Mercuryn laadukkaat, luotettavat ja vahvat moottorit antavat sinulle tarvitsemasi tehon, etsitpä sitten mukavaa matkanopeutta tai paljon vääntömomenttia raskaassa kuormituksessa. Sting 725 veneet hyvin vakaita niin alhaisissa kuin suuremmissakin nopeuksissa.

Turvassa ja kuivana

Sting 725 Pron runkorakenne on suunniteltu varmistamaan kaikkien veneessä olevien turvallisuus ja kuivana säilyminen. Kiinteiden, korkeiden varalaitojen ja lokasuojan yhdistelmä takaa kuivan ajokokemuksen jopa kovissa aalloissa ja kovassa merenkäynnissä.

Katso Sting Pro suositushinnasto

Kysy lisää Sting uutuuksista Venemaailman myynnistä.

logo_sting.png

Venemaailma
info@venemaailma.fi
0440 498 290
whatsapp
Ota yhteyttä
whatsapp
Aloita Whatsapp keskustelu