Huolto

Varaa huolto

Huolto toimii Raision venesatamassa osoitteessa: Hahdenniementie 3, 21120 Raisio

Huolto- ja korjauspalvelumme löytyvät uusituista tiloista Raisiossa, Raisionlahden sataman alueella. Veneiden ja moottoreiden huoltojen, korjausten, telakoinnin ja talvisäilytyksen lisäksi meiltä myös vesijettien huollot ja korjaukset. Voit myös ajaa veneesi venesatamassa Venemaailman laituripaikoille ja me huolehdimme lopusta. Vahvistamme huoltotilauksen aina puhelimitse tai sähköpostilla.
Kiitos! Viestisi on lähetetty
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Venemaailma Huolto

Valtuutettu Mercury huolto

Teemme huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja alkuperäisosilla.
Mercury-jälleenmyyjän etu on ettei kukaan ei tiedä paremmin, miten Mercury-moottori pidetään huippukunnossa, kuin paikallisen valtuutetun Mercury-jälleenmyyjän asiantuntijat. Voit luottaa siihen, että meillä on varaosat, asiantuntemus ja tehdasvalmennus kaikkien huolto- tai korjaustarpeiden hoitamiseen.                        

Saat meiltä myös kaikki huoltotarvikkeet ja varaosat edustamiimme markkeihin eli Mercury, Honda ja Evinrude. Huollamme myös muita merkkejä.

Voit myös ajaa veneesi Venemaailman laituripaikoille Raision venestamaan ja me huolehdimme lopusta.

Moottorin huolto

Perämoottorin pitkän iän ja toimivuuden avain on huolto. Vuosittainen huolto ammattilaisella valtuutetussa merkkihuollossa takaa moottorillesi pitkän käyttöiän sekä hyvän jälleenmyyntiarvon.

Ammattilaisen tekemä ja valtuutettu venehuolto vaikuttaa toimintakunnon lisäksi myös veneen jälleenmyyntiarvoon. Huolehdimme veneesi asianmukaisesta kunnostuksesta ja kartoitamme sinulle parhaiten sopivan talvisäilytys ratkaisun. Kun veneilykausi taas koittaa, pääset nauttimaan veneilystä turvallisin mielin.

Vahinkokorjaus

Moottoriveneiden vaurioiden vahinkokorjaukset. Korjaussuunnitelman avulla vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Talvisäilytys

Talvisäilytystä varten meillä on uudistetut ja laadukkaat tilat Raision venesatamassa. Venemaailman laituripaikoilta pääset kätevästi suoraan hallille.

Telakoinnin yhteydessä palveluihimme kuuluvat halutessasi myös perämoottoreiden huollot, korjaukset ja asennukset. Teemme myös veneiden laite- ja moottoriasennukset sekä puu- ja lujitemuoviosien vauriokorjaukset.

Huollamme veneesi talvisäilytyksen aikana kuntoon tulevaa veneilykautta varten.

Talvisäilytyshinnat 2024–25

Veneen pituuteen ja leveyteen lisätään 0,5 metriä.

Katoksessa
40,00€ /m2
Hallissa
80,00€ /m2 Lämmitetty

Kysy talvisäilytyksestä ja soita 0440 498 290

Varaosia Mercury, Honda ja Evinrude perämoottoreihin.

Varaosamyynti huollon yhteydessä Raision venesatamassa (Hahdenniementie 13 Raisio).Kaikki varaosa- ja huoltotarvikekyselyt edustamiimme merkkeihin tilauksesta ja nopealla toimituksella.

Suoraan hyllystä mm.

Sytytystulpat
Öljynsuodattimet
Siipipyörät
Sinkit
Tiivisteet
Huoltosarjat
Potkurit
Hallintakaapelit
Pohjatulpat
Öljyt, myös XD100 ja Optimax -öljyt
Polttoaine-suodattimet
Terhi -varaosat
Meiltä myös suosittu XD100 öljy
sekä Optimax -öljyt
Kokeneen  merkkihuoltajan asiallinen kommentti Kippari -lehden lukijoille:
Hintataso huolloille on kirjava, eikä se halvin huolto tarkoita useinkaan edes huoltoa, vaan pelkkää öljynvaihtoa, jonka hinta sisältää tarvikkeet ja varaosat. Kunnollinen perämoottorihuolto sisältää monta vaihetta, jota halvimmat huoltokohteet eivät käy läpi ihan jo siksikin, että he eivät edes tiedä mitä kaikkea siinä pitäisi tehdä.
Venemaailma
info@venemaailma.fi
0440 498 290
whatsapp
Ota yhteyttä
whatsapp
Aloita Whatsapp keskustelu