Helmikuussa 2018 alkaa alumiinivenemarkkinoilla uusi aika. Falconin aika.

Kauden 2018 markkinoille tulevat alumiinirakenteiset Falcon-veneet edustavat viimeisintä alumiiniveneteknologiaa ja veneenrakennuksen tietotaitoa sekä vastaavat tämän päivän vapaa-ajan veneilijän – ja hänen perheensä – tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

Falconien valmistus aloitetaan marraskuussa 2017 kahdella mallilla ja tammikuussa 2018 mukaan tulee kaksi lisää. Alumiiniveneiden kategoriassa Falcon-veneet haluaa olla laadullisesti astetta parempi kuin muut; alan asiantuntijoilta ja veneilijöiltä on kerätty runsain mitoin tietoa konseptisuunnittelun pohjaksi.

Falcon-veneiden on laadukkaina monikäyttöveneinä oltava helppoja käyttää ja palveltava niin perheen päiväretkiä, vesiurheilua kuin isännän kalaretkiäkin. Positiivinen veneilykokemus on keskiössä.

Mikä parasta, niin Falcon-veneet edustavat laadultaan ja ajoominaisuuksiltaan alansa huippua, mutta ovat silti hinnoiteltu edullisiksi ostaa ja käyttää!

falcon_BR6_kaartaa.jpg

Falcon-veneiden on laadukkaina monikäyttöveneinä oltava helppoja käyttää ja palveltava niin perheen päiväretkiä, vesiurheilua kuin isännän kalaretkiäkin.

BR6-inside.jpg